Aareon: Wij zijn jarig en trakteren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningcorporaties staan aan de vooravond van hun digitale transformatie. Aareon ondersteunt hen hierbij en vertelt hier op 12 september tijdens CorporatiePlein meer over. Tegelijkertijd viert het bedrijf haar 45 jarig bestaan met een actie voor Stichting Het Vergeten Kind. Wij spraken hierover alvast met Commercieel Directeur Hero de Klaver.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Dit jaar vieren we een bijzondere mijlpaal: Aareon bestaat 45 jaar! Ter ere van deze gelegenheid willen we graag iets terugdoen voor de samenleving. Daarom staan we in september op CorporatiePlein met een speciale actie. Alle bezoekers van CorporatiePlein werken bij woningcorporaties. Zij zetten zich dagelijks in voor het welzijn van mensen onder een bepaalde inkomensgrens. Wij willen namens elke bezoeker die zich registreert op onze stand een donatie van €4,50 doen aan Stichting Het Vergeten Kind. Deze geweldige stichting zet zich in voor kinderen in Nederland die opgroeien in moeilijke omstandigheden en biedt hen de steun en zorg die ze zo hard nodig hebben.

Onder het mom 'Aareon trakteert' nodigen wij dus alle beursbezoekers uit op onze stand om zo bij te dragen aan dit goede doel. Met deze bijdrage kunnen kwetsbare kinderen weer even zorgeloos kind zijn, plezier maken, vriendschappen sluiten en zich gezien en gehoord voelen. Kom dus langs en vier onze verjaardag met ons, zodat we een verschil kunnen maken voor Stichting Het Vergeten Kind. Samen kunnen we zorgen voor een glimlach op het gezicht van deze kinderen!

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Naast deze geweldige actie kunnen bezoekers ook bij ons terecht met uiteenlopende informatievragen met betrekking tot de digitale transformatie. We zullen inzichten delen over geautomatiseerde processen, datagedreven besluitvorming en andere opkomende trends. Een greep uit de thema’s:

Een 360-gradenoverzicht van onze digitale oplossingen
Ontdek hoe ons digitale ecosysteem uw vastgoedbeheerproces transformeert, van vastgoedadministratie tot klantrelaties en rapportages.

Geïntegreerde automatisering
Ontdek de kracht van naadloze gegevensuitwisseling en geautomatiseerde processen binnen ons ecosysteem. Zodat u uw workflow efficiënter maakt en uw medewerkers zich kunnen concentreren op meer strategische taken.

Flexibiliteit en schaalbaarheid
Leer hoe ons digitale ecosysteem is ontworpen om aan te passen aan de specifieke behoeften van uw organisatie en moeiteloos kan meegroeien met de toekomst van uw corporatie.

Slimme datagestuurde beslissingen
Ontdek hoe we geavanceerde datatechnologieën gebruiken om waardevolle inzichten te verkrijgen, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen voor uw vastgoedportefeuille.

Interactieve demonstraties
Ervaar zelf onze softwareoplossingen met interactieve demonstraties.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Aareon wil woningcorporaties ondersteunen bij hun digitale transformatiereis. Onze focus ligt op het bevorderen van operationele efficiëntie, kostenverlaging, klanttevredenheid en betere besluitvorming. We geloven dat digitale transformatie een krachtige tool is om deze doelen te bereiken en de woningcorporatiesector vooruit te helpen. Door onze expertise en ervaring te delen, streven we ernaar om woningcorporaties te helpen succesvol te zijn in het digitale tijdperk en bij te dragen aan een betere dienstverlening en een duurzamere toekomst.

Aareon is op CorporatiePlein te vinden op stand 57.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Aareon