Aareon over RPA Awareness-training

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Robotic Process Automation (RPA) is een steeds meer geaccepteerde en toegepaste methode om processen binnen een organisatie sneller en automatisch te laten verlopen. Robots kunnen veel voorkomende routinematige handelingen prima uitvoeren: snel, foutloos en goedkoop. Zo blijft er tijd over voor medewerkers om de aandacht te besteden aan zaken die er echt toe doen.

Voor veel mensen en organisaties is RPA nog een niet in kaart gebracht gebied. Wat kunnen we er mee, wat moeten we er mee en is het eigenlijk wel inzetbaar in onze organisatie?

Om inzicht te geven in de mogelijkheden van RPA heeft Aareon samen met haar partner Springleaf de training RPA Awareness ontwikkeld. Deze training is eerste kennismaking met RPA waarbij de volgende onderdelen aan de orde komen:

Theoretische kennis

  • Identificatie van geschikte processen
  • Plan van aanpak RPA-projecten
  • Voordelen, vereisten en aandachtspunten RPA
  • Verschillende type robots

Praktische kennis

  • Basiskennis om zelf eenvoudige robots te kunnen ontwikkelen
  • Basiskennis voor het succesvol volgen van de UiPath Foundation-training

Doelgroep 
De training is bedoeld voor medewerkers met geen of weinig kennis van RPA, die direct of indirect (gaan) werken met RPA.

Opbouw van de RPA Awareness-training

  • Dagdeel 1: Theorie RPA
  • Dagdeel 2/3: Praktijk (bouwen van een eigen robot)

Verdere eigenschappen van de training
De training kan bij u op locatie, bij Aareon of on-line worden verzorgd. De training wordt gegeven verdeeld over 3 dagdelen (12 uur). De training wordt gegeven voor 4 - 8 deelnemers. In overleg kan van dit aantal worden afgeweken. Er geldt een minimum van 4 deelnemers. Bij een training in huis stelt u een cursusruimte beschikbaar. Deelnemers aan de trainingen dienen te beschikken over een PC/Laptop met UiPath-software. Deze is voor cursusdoeleinden gratis beschikbaar.

NB Voorlopig worden deze trainingen in verband met Corona alleen online verzorgd.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Bron: Aareon, Foto: Aareon