Aareon introduceert Mareon Factuur

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 15 april jl. hebben BCT en Aareon een samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee wordt Mareon Factuur een nieuw onderdeel binnen de Mareon-suite. BCT levert hiervoor de benodigde capturesoftware vanuit hun cloudplatform.

Met Mareon Factuur kunnen facturen, die in PDF-formaat worden aangeleverd, in de cloud worden herkend en geregistreerd binnen Tobias AX. Medewerkers hoeven hierdoor geen handmatige acties zoals het scannen van de inkomende factuur meer uit te voeren Een mogelijkheid die zeer welkom is, zeker in deze tijd, als het gaat om de eenvoudige voortzetting van het factuurproces.

Iedere factuur geeft een besparing met Mareon Factuur. Uw leveranciers kunnen eenvoudig hun facturen insturen en deze worden direct klaargezet in het (pre)facturen register van Tobias AX. Mareon Factuur heeft een bibliotheek waarin de factuurlay-outs van de leveranciers worden opgenomen. Bij elke nieuwe gebruiker wordt deze bibliotheek weer uitgebreid, zodat er steeds meer kennis en expertise in de bibliotheek aanwezig is en er steeds minder getraind hoeft te worden op herkenning van de facturen.

Mareon is hiermee het platform geworden voor alle inkomende facturen.

Mareon Factuur is vanaf nu beschikbaar voor alle Tobias AX-klanten, ongeacht de versie waarvan u gebruikmaakt.

Webinar
Op 28 april organiseren wij een webinar over Mareon Factuur, waarvoor wij u van harte willen uitnodigen. In deze webinar geven we een toelichting op de nieuwe mogelijkheden van factuurverwerking met Mareon. De sessie start om 09:30 uur. U kunt zich hier aanmelden.

Bron: Aareon, Foto: Aareon