Aareon: Innoveren voor een futureproof organisatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 24 september vindt CorporatiePlein voor het eerst in de geschiedenis als hybride evenement plaats: online en op beperkte schaal offline in Expo Houten. Verreweg het grootste gedeelte van de bezoekers zal de tiende editie van CorporatiePlein online meemaken. Wat mogen ze verwachten op de virtuele beursstands en tijdens online kennissessies van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Commercieel directeur Hero de Klaver van Aareon.

“Snel opvolgende technologische ontwikkelingen laten de wereld in een rap tempo veranderen,” begint Hero het gesprek. “Hoe maak en houd je je organisatie futureproof? Vanuit die gedachte heeft Aareon in het afgelopen jaar weer veel ontwikkeld. We hebben nieuwe producten en veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan ons productportfolio en zijn druk bezig om nog meer te introduceren. Daarnaast hebben wij ook de toekomstbestendigheid van onze eigen organisatie versterkt met onder andere de introductie van een nieuwe, regio-gebonden indeling van consultancy & sales.”

Bijdrage aan de organisatie
Bezoekers van CorporatiePlein kunnen tijdens de beurs bij Aareon terecht voor een gesprek over al deze ontwikkelingen. “Wat kan men hiervan verwachten? En nog belangrijker; hoe kunnen deze ontwikkelingen een bijdrage leveren aan hun organisatie? Ga met ons virtueel in gesprek, dan zorgen wij ervoor dat je alles te weten komt én antwoord krijgt op al je vragen.”

Tobias 365
Aareon geeft daarbij een drietal kennissessies waarbij een sneakpreview wordt gegeven van haar laatste productontwikkelingen. “Er is een grote kans dat bezoekers al eens een glimp hebben opgevangen van het nieuwe Tobias 365,” legt Hero uit. “Maar welke mogelijkheden biedt het nu precies en met welk gebruikersgemak? Nu de eerste pilotpioniers de transitie van Tobias AX naar Tobias 365 hebben ervaren, begint het nieuwe Tobias volop te leven. Een browser-based werkplek met de Aareon Desktop, eigen werkgebieden en een taakregistratie die altijd tot beschikking staat om mensen moeiteloos door ieder proces heen te helpen. Tijdens de sessie vertellen we hier meer over, en laten we zien hoe een werkdag in Tobias 365 eruit ziet.”

Kracht van data
In de sessie ‘Power BI: Laat de kracht van data voor je werken’ zoomt Aareon in op de mogelijkheden die haar Power BI-oplossing Sonar biedt. “Alle data over projecten, planningen, vastgoed en financiële gegevens zijn hier beschikbaar. Een waardevolle schat aan data, maar hoe zorg je ervoor dat alles leidt tot een betere sturing op doelstellingen? Hoe krijg je verborgen inzichten boven water? En hoe kun je de kracht van data gebruiken om sneller tot nieuwe inzichten en betere beslissingen te komen?”

Blik op de toekomst
“Tenslotte kijken we vooruit naar hoe Aareon meebeweegt in een veranderende wereld. Wil je alvast een sneakpreview van de toekomst? Zoals een virtuele robotmedewerker die middels RPA repetitieve werkzaamheden uit gaat voeren? Of ervaren hoe onze virtuele assistent Neela huurders te woord kan staan via chat of spraak? Kom dan langs bij deze sessie waarin je kennis maakt met de nieuwste toepassingen die binnenkort aan het Aareon-portfolio toegevoegd zullen worden.”

Aanmelden voor CorporatiePlein 2020 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Aareon