Aareon heet woonstichting Groninger Huis van harte welkom

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Groninger Huis is een plattelandscorporatie met bezit in Noord- en Noordoost Groningen. Zij verhuurt ruim 4300 woningen in de gemeenten Eemsdelta , Midden-Groningen en Oldambt. Als kleine corporatie, maar wel met een uitgestrekt werkgebied, is Groninger Huis ambitieus, gedreven en innovatief.

Manager Bedrijfsvoering Carolien Doornbos: “Om investeringsvoorstellen financieel op een juiste wijze te toetsen aan de waarde- en rendementsbegrippen die nu relevant zijn, hebben we gekozen voor de gevalideerde rekentool Trace Investering van Aareon. Het resultaat dat we beogen is het verkrijgen van meer inzicht in het vermogen- en rendementseffect en gaan rekenen aan investeringsvoorstellen conform de afspraken in het vast te leggen geactualiseerde investeringsstatuut”.

Business Development Manager André Tammes: “We wensen Woonstichting Groninger Huis veel succes met de te maken investeringsbeslissingen in deze uitdagende regio en we zijn er trots op dat we met Trace Investering het juiste gereedschap mogen bieden voor het maken van verschillende afwegingen in het investeringsproces”.

Bron: Aareon, Foto: Groninger Huis