Aareon blij met keuze van Woonopmaat voor Tobias 365

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wij zijn trots dat Woonopmaat heeft gekozen voor een migratie naar Tobias 365. Woonopmaat, al meer dan 25 jaar klant, maakt al enige jaren gebruik van Tobias AX.. Na een heroverweging is de keuze gevallen op migratie naar Tobias 365.. Doorslaggevend hierbij was de toekomstgerichtheid van het ERP. Woonopmaat heeft besloten om verder door te ontwikkelen op het Dynamics-platform van Microsoft.

De Tobias AX-omgeving die Woonopmaat nu gebruikt, wordt gemigreerd naar het nieuwste AX-platform Dynamics 365 en gekoppeld aan onder andere het leveranciersportaal Mareon, BI-oplossing Sonar, Tobias Start en creditmanagementoplossing Mail to Pay. Kortom, samen met de Assets & Treasury oplossing die ook wordt gebruikt door Woonopmaat, een compleet portfolio van Aareon.

Belangrijk onderdeel van het project is om gebruik te maken van ervaringen van de eerder uitgevoerde migratieprojecten. Deze aanpak – lessons-learned – is prominent onderdeel van de projectbenadering geworden en zal bij alle komende migratieprojecten worden toegepast.

We zijn inmiddels gestart met het implementatieproject en het ligt in ieders bedoeling om eind september 2024 live te gaan. Ambitieus, maar goed haalbaar. We wensen iedereen veel succes!

Bron: Aareon, Foto: Woonopmaat