DataToppers

Korte productbeschrijving

DataToppers helpt woningcorporaties om meer datagedreven te werken. Wij helpen om procesdashboards in te richten voor de primaire processen. Of wanneer zij al een standaard dashboard hadden, ondersteunen bij het implementeren, gebruiken en finetunen van de dashboards voor de praktische toepassing op de werkvloer. De dashboards geven een actueel beeld van het presteren van de processen. De vervolgstap is het samen nadenken over het slimmer inrichten van een proces én het bijstellen van normen om binnen het proces elke keer een stap beter te presteren. Ook daar worden onze consultants voor ingezet.

Toekomstvisie

Woningcorporaties meer datagedreven te helpen werken. Met de voornaamste reden dat corporaties kansen moeten benutten uit data. Een datagedreven aanpak creeërt een scala aan maatschappelijke kansen. Om ons heen zien we steeds meer beleidsmakers ‘data wakker‘ worden. Zij geloven in de waarde van data voor beleidsontwikkeling, dienstverlening en uitvoering van taken binnen het sociale domein en de eigen bedrijfsvoering. En misschien wel belangrijker: voor sociale innovatie en het oplossen van taaie maatschappelijke vraagstukken.

Referenties

Op aanvraag, maar je vindt onze referenties ook via LinkedIn of op onze website. www.datatoppers.nl

Bedrijfsprofiel

DataToppers zijn enthousiaste ‘data geeks’ die een passie hebben voor het inzichtelijk maken van data en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. We werken veelal met jonge hoogopgeleide professionals en worden weleens gekscherend een frisse IT-wind in corporatieland genoemd. Onze toppers hebben vaak een IT-achtergrond gecombineerd met bedrijfskundige kennis en weten de vertaling te maken van het gewenste resultaat naar de benodigde (IT-)vereisten. Ook zijn ze bewust werkzaam in de corporatiesector en hebben hier specifieke trainingen voor doorlopen om de bedrijfsprocessen te doorgronden. 


Aantal medewerkers: > 20
Aantal klanten in corporatiemarkt: > 30
Actief in corporatiemarkt sinds: 2018

Contactgegevens

DataToppers
Victorialaan 15, 5213 JG 's-Hertogenbosch
073 - 20 32 271

info@datatoppers.nl
https://www.datatoppers.nl

DataToppers in het nieuws