Zig presenteerde uniek concept op CorporatiePlein 2014

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op CorporatiePlein2014 presenteerde Zig dit jaar een uniek concept dat nog nooit eerder binnen de woningcorporatiebranche is getoond. Bezoekers konden ervaren hoe technologieën die wellicht nog toekomstmuziek lijken, nu al van toegevoegde waarde kunnen zijn voor hun medewerkers en klanten.

Wat gebeurde er op onze stand?
Aan de hand van een uitgestalde CV-ketel, een Playmobil huis en een te-huur-bord konden mensen door middel van augmented reality technologie realtime informatie uit de kennisbank, het KlantVolgSysteem en het woonruimtebemiddelingssysteem halen. De gedachte hierachter: technologieën worden steeds persoonlijker, waardoor we ook steeds relevantere informatie van apparaten eisen en we bijvoorbeeld niet door enorme lijsten zoekresultaten willen struinen om het gezochte te vinden. Zo kan met augmented reality technologie ervoor zorgen dat een CV-ketel direct worden herkend en de relevante gegevens erover, zoals het type en hoe deze ontlucht moet worden, realtime uit de kennisbank worden getoond.

Gemist en interesse in een demonstratie?
Onze beursmaterialen van CorporatiePlein2014 staan nog de hele maand oktober uitgestald bij ons op kantoor! Wilt u een demonstratie en beleven wat augmented reality voor uw corporatie kan betekenen? Neem dan contact op met Menno Ouweneel via onze Facebookpagina.

Bron: Zig Websoftware