Zig gaat nieuw woonruimtebemiddelingssysteem voor Zuidwestwonen.nl realiseren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Zuidwestwonen.nl is een ambitieus samenwerkingsverband van de corporaties Stadlander, R&B Wonen en Woningstichting Dinteloord. Om haar ambities op het gebied van woonruimteverdeling waar te maken heeft Zuidwestwonen ervoor gekozen een nieuw woonruimtebemiddelingssysteem en woningzoekendenportaal door Zig te laten realiseren.

Uitgebreide digitale zelfservice, efficiencyverhoging en groei
Het woonruimtebemiddelingssysteem en woningzoekendenportaal bieden uitgebreide digitale zelfservice aan woningzoekenden. Zowel de uitgebreide zelfservicemogelijkheden als de volledige automatisering van het woonruimteverdeelproces stellen Zuidwestwonen in staat efficiencywinst te behalen. Ook de groeidoelstelling van Zuidwestwonen is geborgd; het nieuwe platform is uitermate geschikt om andere corporaties op aan te laten sluiten waarbij ze keuzemogelijkheid hebben binnen verdeelmodellen en spelregels.

Over Zuidwestwonen
Woningcorporaties Stadlander, R&B Wonen en Woningstichting Dinteloord bieden via Zuidwestwonen.nl hun beschikbare huizen te huur en te koop aan. Samen verhuren en verkopen zij zo'n 20.000 woningen in de regio’s Bergen op Zoom, Borsele, Etten-Leur, Roosendaal, Reimerswaal, Steenbergen, Tholen en Woensdrecht.

Bron: Zig Websoftware