Woonwenz kiest cegeka-dsa voor automatisering en optimalisering van bedrijfsvoering

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Cegeka-dsa, de ERP-branchespecialist voor de corporatiesector, is de nieuwe partner van Woonwenz, de grootste woningcorporatie in de regio Venlo met 10.000 eenheden. Woonwenz heeft gekozen voor de integrale ERP-oplossing van cegeka-dsa – Dynamics Empire – om zijn gehele bedrijfsvoering te automatiseren en optimaliseren.

De aanleiding om op een nieuw systeem over te gaan was het verder moderniseren van de organisatie en het IT-systeem. Woonwenz maakte van deze gelegenheid gebruik om zich te oriënteren op een nieuwe oplossing. Dynamics Empire kwam daarbij als beste uit de bus.

“De keuze voor cegeka-dsa was snel gemaakt, omdat deze partij het beste bij onze organisatie past. Wij hebben, gebaseerd op best-practices, gekozen voor de gestandaardiseerde totaaloplossing van cegeka-dsa. Wij streven ernaar om een AA-corporatie te worden. Het systeem van cegeka-dsa is daarom een belangrijke toevoeging op onze bedrijfsvoering,” volgens Rens van Tilburg, Manager Beleid bij Woonwenz. “De kwaliteit van de werkelijk integrale oplossing, het onderscheidend vermogen van cegeka-dsa en de klantgerichtheid speelden een grote rol bij het maken van onze keuze. Maar het single-point-of-contact en het goede gevoel dat al onze medewerkers bij cegeka-dsa hebben, gaven voor ons de doorslag.”

Dynamics Empire wordt door Woonwenz in november 2017 in gebruik genomen. De periode die hieraan vooraf gaat, gebruikt de organisatie om de interne processen aan te passen op het nieuwe systeem en de werkwijze verder te digitaliseren. Klanten krijgen bijvoorbeeld toegang tot een online portaal. “De wereld wordt steeds digitaler, zo ook die van ons. Dit vereist een nieuwe manier van werken en hier zullen wij ons de komende tijd op gaan richten. We doen dit graag samen met onze nieuwe partner en zien de toekomst en samenwerking met cegeka-dsa vol vertrouwen tegemoet,” vult Hans van Rooij, Bestuurssecretaris bij Woonwenz, aan.

“De keuze van Woonwenz voor cegeka-dsa onderstreept het belang van een geïntegreerde totaaloplossing en de service die wij als IT-leverancier bieden aan onze klant,” zegt Hein Brockhoff, Commercieel Directeur bij cegeka-dsa. “Wij zijn blij met Woonwenz als nieuwe partner en hebben alle vertrouwen in hun streven om een AA-corporatie te worden. We verheugen ons op de verdere samenwerking.”

Over Woonwenz
Woonwenz is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8.500 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Met circa 100 medewerkers bouwt, beheert en verhuurt Woonwenz betaalbare huurwoningen. Deze dienstverlening vindt plaats vanuit de missie van haar rechtstreekse voorloper, de Venlosche Bouwvereeniging uit 1907, namelijk het bieden van huisvesting voor “de braave maar minder bemiddelde arbeider”.

Over cegeka-dsa
Cegeka-dsa is de ERP-dienstverlener voor de vastgoedmarkt. Cegeka-dsa levert met Dynamics Empire een moderne up-to-date integrale ERP-oplossing op Microsoft-standaarden. Klanten in de vastgoedmarkt profiteren van onze schat aan kennis en jarenlange ervaring. Onze focus richt zich voor 100% op de (sociale) vastgoedmarkt.

Met Dynamics Empire biedt cegeka-dsa een gestandaardiseerde, integrale bedrijfsoplossing voor Wonen, Vastgoed en Financiën. De oplossing bestaat uit een ERP-kern en de aanvullende integrale modules Klantenservice, Ketensamenwerking, Mobility, BI en DMS. Dynamics Empire is gebaseerd op het gebruik van één centrale database waarmee alle medewerkers altijd over dezelfde actuele gegevens beschikken en deze kunnen bewerken. Hierdoor bestaat er één waarheid van informatie en kan er eenvoudiger in- en extern worden samengewerkt op het gebied van onlinedienstverlening en ketenintegratie.

Bron: Cegeka-dsa

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Cegeka-dsa in de CorporatieGids 2016 te bekijken