Woonvisie verlengt contract Key2Wocas

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woonvisie uit Ridderkerk heeft op 22 mei getekend voor verlenging van Key2Wocas, het informatiesysteem van Centric voor woningcorporaties.

De verlenging is ingegaan op 1 januari 2015 en geldt voor de duur van drie jaar. Naast het gebruik van Key2Wocas omvat het contract een deel van het omgevingbeheer.

Voorkeursleverancier
Met het ondertekenen van het contract is Centric tevens voorkeursleverancier voor eventueel aanvullende wensen van Woonvisie op het gebied van diensten of productinnovaties die gekoppeld zijn aan Key2Wocas. Daarnaast levert Centric consultancy waarmee Woonvisie invulling geeft aan een daadwerkelijk partnership met Centric.

Vertrouwen in productontwikkeling
Peter Kranenburg, manager Financiën & Bedrijfsvoering bij Woonvisie: “Woonvisie hanteert bij uitbreidingen van functionaliteit het principe "Key2Wocas, tenzij". Daarmee spreken wij ons vertrouwen uit in de productontwikkeling van het pakket. Verder hebben we een actieve inbreng bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit. Zo participeert Woonvisie actief in de klankbordgroepen die Centric organiseert, met als voorbeeld de werkgroep ‘On the Road’ met als doel Key2Wocas ook mobiel te ontsluiten. Het motto van Woonvisie de komende jaren daarbij is: ‘Efficiëntie door invoer aan de bron’.”

Bron: Centric

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Centric in de CorporatieGids 2015 te bekijken.