Woonstichting Vooruitgang Sassenheim kiest voor ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 23 juni j.l. heeft Woonstichting Vooruitgang uit Sassenheim een meerjarig contract getekend met Itris voor het gebruik van ViewPoint. Na een zorgvuldig selectietraject, ondersteund door adviseur Jan Niessen van HC&H, bleek ViewPoint het beste te passen bij de ambities van Woonstichting Vooruitgang.

De reden om een selectie traject te starten werd mede veroorzaakt doordat het huidige primaire systeem een einde levensduur kent van eind 2017. Tevens vraagt de (nieuwe) Woningwet veel van de corporatie met betrekking tot verantwoording en rapportage wat steeds moeilijker werd in het huidige systeem. Daarom heeft Vooruitgang besloten om nog in 2016 het implementatie project uit te voeren op basis van de Best Practice inrichting van ViewPoint.

Redenen om voor ViewPoint te kiezen zijn de integraliteit van de oplossing, de gebruikersvriendelijke interface, de flexibiliteit van het pakket en de servicegerichtheid van de Itris organisatie. Daarbij speelt ook dat ViewPoint een “open systeem” is, waarbij het Digitale Corporatie Platform van ViewPoint ervoor zorgt dat alle data uit de ViewPoint database gekoppeld kan worden met derden en dat Itris openstaat voor samenwerking met andere leveranciers.

Met circa 30 medewerkers zet Woonstichting Vooruitgang zich dagelijks in voor goed en betaalbaar wonen in Sassenheim en omgeving. Vanuit de organisatie worden op basis van kernwaarden Ondernemend, Lokaal en sociaal betrokken en Betrouwbaar de ongeveer 2.400 vastgoed eenheden beheerd en onderhouden. Itris en Woonstichting Vooruitgang kijken uit naar een jarenlange plezierige en succesvolle samenwerking.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2016 te bekijken.