Woonstichting St. Joseph live met ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een implementatie van iets meer dan 6 maanden is op 21 september j.l. Woonstichting St. Joseph live gegaan met ViewPoint.

Medio september is de laatste conversie gedraaid om de gegevens uit Tobias over te zetten naar ViewPoint. Het implementatie traject is binnen tijd en budget gerealiseerd conform de gemaakte afspraken. François van de Wiel, Manager Finance & Control bij St. Joseph en lid van de stuurgroep, kon dan ook duidelijk aangeven “hier zit een tevreden mens”. Na de live gang vindt nog een stuk nazorg plaats zodat de medewerkers van St. Joseph kunnen wennen aan de nieuwe omgeving. Daarbij zullen ook nieuwe zaken opgepakt worden, zoals de uitrol van de Inspectie App waarmee woonconsulenten snel en eenvoudig een inventarisatie kunnen uitvoeren.
Kortom, weer een tevreden klant die live is met ViewPoint.

St. Joseph is een sterke, gezonde, middelgrote woningcorporatie met ruim 3.800 huurwoningen. Sterk in daadkracht, in flexibiliteit en in financiële draagkracht. Zij blijven investeren: in de relatie met huurders, stakeholders, in de organisatie en in het woningbezit.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2015 te bekijken.