Woonpartners Midden-Holland verlengt contract bij NEH met vijf jaar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vertrouwen, bewezen kwaliteit en NEH als nuchter bedrijf. Het is slechts een greep uit redenen voor René Mascini, directeur-bestuurder van Woonpartners Midden-Holland, om het huidige outsourcingscontract met NEH te verlengen op 1 november 2018 in Leusden. 

“Je bent voor mij een open boek en daarom doe ik zaken met je”, het is één van de mooie quotes die tijdens de contractondertekening, tussen Woonpartners Midden-Holland en NEH, door René Mascini gedeeld werd. De directeur-bestuurder van de woningcorporatie uit Waddinxveen tekende hier voor een verlenging tot 2023.

Zakendoen gaat om gevoel, een klik met elkaar hebben en elkaar kunnen vertrouwen. “Daarbij komt dat jullie op mij overkomen als een familiebedrijf, een nuchtere organisatie”, vervolgt Mascini. “Jullie hebben de afgelopen vijf jaar bewezen de zaken goed voor elkaar te hebben, dat maakt een verlenging van het contract niet meer dan logisch.”

Over Woonpartners Midden-Holland 
Woonpartners Midden-Holland is een woningstichting die actief is in de gemeenten Waddinxveen, Gouda, Zuidplas en Alphen aan den Rijn, waar zij het motto 'Thuis in wonen' hanteren. “Als woningcorporatie zijn wij immers medeverantwoordelijk voor het woonplezier van vele klanten.” De woningcorporatie verhuurt en beheert met 100 medewerkers circa 9.000 verhuureenheden.

Bron: NEH | Foto: NEH