Woonmatch: Hebben wij ook een match?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Corporaties hebben meer dan ooit onderwerpen zoals efficiency, kostenbesparing, transparantie en klanttevredenheid op hun agenda staan. Vanuit die verantwoordelijkheid worden veel processen tegen het licht gehouden en waar nodig aangepast. Woonruimteverdeling en alle processen die daarmee samenhangen zijn een mooi voorbeeld van een terrein waar gescoord kan worden. Woonmatch legt op CorporatiePlein uit hoe en wij spraken daar alvast over met René Dries.

“Woonmatch is een modern, robuust en innovatief WRV-systeem voor woningcorporaties, studentenhuisvesters en commerciële verhuurders,” begint René. “Met dit systeem worden alle operationele processen van woonruimtebemiddeling ondersteund. Woonmatch regelt de toewijzing van woningen op een efficiënte en transparante wijze, waarbij de woningzoekers uitstekend ondersteund worden.”

Innovatief
“Het systeem beschikt namelijk over een modern woningzoekendenportaal,” gaat René verder. “Dit portaal beschikt over een zeer fraaie interface dat op maat geleverd wordt. Dit is mogelijk dankzij ons innovatieve platform. We hebben voor woningzoekers ook een mobiele app beschikbaar, waardoor je ‘in de broekzak’ van de zoeker zit. Zo wordt het vinden van een huurwoning gemakkelijk gemaakt.”

“Zeker in tijden waarin effectieve oplossingen nodig zijn om de markt ‘in beweging’ te krijgen, bieden wij alle ruimte voor maatwerk in toewijzing, afgestemd op uw situatie of samenwerkingsverband. Daar halen de corporaties die Woonmatch inzetten nu al aantoonbaar goede resultaten mee.”

Stabiliteit én maatwerk
Woonmatch is tevens een SaaS-dienst die volledig ontwikkeld is voor online gebruik. “We gebruiken dan ook de meest actuele mogelijkheden die online communicatie, webapplicaties en koppelingen met andere systemen bieden. Deze ontwikkelvisie heeft er toe geleid dat Woonmatch enerzijds de stabiliteit biedt van ‘proven technology’ die al jaren door een groot aantal corporaties wordt ingezet, en anderzijds de ruimte biedt voor aanvullingen en specifieke toepassingen.”

“Hierdoor wordt Woonmatch ervaren als uitermate gebruiksvriendelijk. Doordat corporaties zoveel mogelijk zelf de controle en beheer hebben over teksten, instellingen en processen is het eenvoudig om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen. Ons team staat tijdens CorporatiePlein voor jullie klaar op stand 72. Graag ontvangen en informeren wij jullie, en mogelijk hebben we direct een match!”

Woonmatch is te vinden op stand 72 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Woonmatch