Woongaard vol vertrouwen van start met nieuw woonruimteverdeelsysteem

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Maandag 2 juni leverde WoningNet het nieuwe woonruimteverdeelsysteem voor Woongaard op. Maar liefst 16 corporaties uit 4 regio’s (Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, Bommelerwaard, Land van Heusden en Altena en Rivierenland) hebben de handen ineen geslagen. Vandaag presenteren zij vol vertrouwen het geheel vernieuwde woonruimteverdeelsysteem aan woningzoekenden in hun nieuwe samenwerkingsgebied.

Betrouwbare partner
Adrie Tukker, [voorzitter Tafel van Vier] van Woongaard vertelt: “We zijn trots op het resultaat van onze nieuwe website waarmee we onze woningzoekenden nu optimaal kunnen bedienen. De nieuwe site brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunnen woningzoekenden met één inschrijving reageren op het meest actuele woningaanbod van alle deelnemende corporaties uit de regio’s. Bovendien biedt de site uitgebreide informatie over de aangeboden woningen en over de buurt. Verder ziet de woningzoekende direct hoe groot zijn of haar kans is op een woning. Wij hebben de samenwerking met WoningNet als prettig ervaren. Zij lieten zien een betrouwbare partner te zijn en dachten in alle stadia van het ontwikkelproces van de nieuwe website met ons mee."

Inzicht in trends & ontwikkelingen
Naast het woonruimteverdeelsysteem gaan de corporaties binnen Woongaard gebruik maken van de managementinformatieproducten. Adrie Tukker vervolgt “Een ander voordeel is, dat we de beschikking krijgen over managementinformatie, waarmee we direct inzicht krijgen in trends en ontwikkelingen in ons werkgebied, om daar vervolgens op in te kunnen spelen."

Bron: WoningNet