Woonburo Almelo kiest voor managementinformatiesysteem DOMIS van Enserve

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanaf 1 juli 2015 zal Woonburo Almelo gebruik maken van het managementinformatiesysteem van Enserve: DOMIS. Dit is een gebruiksvriendelijk product waarmee de gebruiker zelf managementinformatie kan ontsluiten over de woonruimteverdeling.

DOMIS is een uniek managementinformatiesysteem ontwikkeld door Enserve. Door de zeer eenvoudige interface is het systeem door iedereen gemakkelijk te gebruiken. De gebruiker kan op elk gewenst moment zelf rapporten en tabellen aanmaken. Bovendien bepaalt de gebruiker zelf de periode waarop de gegevens betrekking moeten hebben en de overige parameters.

Woonburo Almelo – een samenwerking tussen Woningstichting St. Joseph Almelo en Beter Wonen - was op zoek naar een dergelijk systeem. Drie eisen waren doorslaggevend: de managementinformatie moest laagdrempelig zijn, eenduidig en real-time toegankelijk. DOMIS voldeed aan alledrie de criteria.

De komende periode wordt besteed aan de ontsluiting van de database. Daarnaast bepaalt Enserve in nauw overleg met Woonburo Almelo welke parameters zij in DOMIS opneemt om aan de eisen van de klant te voldoen: DOMIS is maatwerk. Na een zorgvuldige testperiode staat DOMIS op 1 juli aanstaande gereed om gebruikt te worden door Woonburo Almelo.

Het werken met DOMIS sluit aan op het nieuwe woonruimteverdeelsysteem dat Woonburo Almelo sinds begin van dit jaar in gebruik heeft genomen.

Bron: Enserve

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Enserve in de CorporatieGids 2015 te bekijken.