Woningstichting Nijkerk neemt Shareworx in gebruik

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met een kick-off op 8 oktober 2013 startte voor de projectgroep de implementatie van ShareWorX bij Woningstichting Nijkerk. Dinsdag 11 maart jongstleden is ShareWorX in gebruik genomen en heeft de projectgroep de implementatie binnen de gestelde planning en budget gerealiseerd.

Belangrijke aandachtspunten tijdens de implementatie van ShareWorX waren ondersteuning van het klantgericht werken en het nieuwe werken. Structuur in de opslag, behandeling, archivering en het beheren van documenten en compleetheid van vinden, tijdwinst, gemak en werkvreugde en werkplek onafhankelijk kunnen werken waren de andere doelstellingen voor de projectgroep. Het zaakgericht werken dat onderdeel is van ShareWorX helpt deze doelstellingen te realiseren en bevordert daarmee de efficiency en een goede ondersteuning van de processen.

De implementatie van ShareWorX is gestoeld op de configuratie van het woningcorporatiemodel dat ShareWorX herbergt. Deze zogenaamde best practice inrichting, gebaseerd op de in CORA benoemde processen, heeft ervoor gezorgd dat de projectgroep is kunnen starten met een basisinrichting inclusief de koppeling van ShareWorX met Empire en dat de implementatie vlotjes is verlopen.

Felicitaties voor de projectgroep en de medewerkers van Woningstichting Nijkerk zijn dus op zijn plaats met het in gebruik nemen van ShareWorX.

Bron: Square DMS