Woningstichting Barneveld van start met KlantVenster E-Archief van Techxx

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningstichting Barneveld, ontwikkelaar, beheerder en aanbieder van ruim 4.000 woningen in de Barneveldse samenleving, heeft gekozen voor het Document Management Systeem (DMS) van Techxx. In de afgelopen maanden is er door de projectgroep van Woningstichting Barneveld en de medewerkers van Techxx intensief samengewerkt om het nieuwe DMS zo optimaal mogelijk in te richten. In de afgelopen week zijn alle medewerkers opgeleid in het gebruik van Klantvenster E-Archief. Het op Microsoft SharePoint gebaseerde KlantVenster E-Archief vervangt het .NetBoxx E-Archief op Microsoft Exchange.

Woningstichting Barneveld is in 2011 gestart met de vernieuwing van haar ICT infrastructuur. Microsoft SharePoint is gekozen als toekomstplatform voor de informatievoorziening. Naast het bestaande Intranet heeft Woningstichting Barneveld nu ook haar Document Management naar dit platform gemigreerd. Arie van Loopik, Manager bedrijfsvoering bij Woningstichting Barneveld, heeft hiervoor het contract met Techxx getekend.

Doelstellingen behalen
“Over .Netboxx E-Archief waren we tevreden, maar we zien de toegevoegde waarde van de vernieuwde functionaliteit van KlantVenster E-Archief voor onze organisatie. Dit zal ons ook helpen in het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening, het realiseren van een efficiëntere manier van werken en het verbeteren van de informatievoorziening van medewerkers. Daarnaast is de keuze van leverancier ook belangrijk. Techxx is onze ICT-partner waar we al sinds 1999 mee samenwerken, waar ook echt naar ons als klant wordt geluisterd en waar we eerlijk antwoord van krijgen”, vertelt Arie van Loopik.

Overzichtelijke klantkaarten binnen KlantVenster
De migratie naar KlantVenster E-Archief is afgerond. KlantVenster E-Archief werkt op basis van duidelijke overzichten met documenten en informatie over o.a. huurders, zakelijke relaties, complexen, eenheden en personeelszaken. Voor het beheren van niet-huurderrelaties gebruikt men KlantVenster Contact Beheer, dat volledig is geïntegreerd met KlantVenster E-Archief. Alle documenten in het DMS zijn volledig tekstueel doorzoekbaar gemaakt, waardoor het vinden van een specifiek document sneller en eenvoudiger wordt.

Integratie primair systeem
“De uitgebreide zoekfunctie, de werkwijze met overzichtelijke klantkaarten en de takenoverzichten bieden voor onze dienstverlening veel toegevoegde waarde. Er is een koppeling gerealiseerd tussen KlantVenster E-Archief en het huidige primaire systeem BIS NOA van NCCW. KlantVenster E-Archief is onafhankelijk van een primair systeem leverancier. Voor het toekomstperspectief was dit ook voor ons van belang”, sluit Esther Kater, Management assistente bij Woningstichting Barneveld af.

Bron: Techxx