Woningbouwvereniging de Kombinatie en Seyster Veste kiezen voor Aareon

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op woensdag 9 maart was de feestelijke contractondertekening tussen Seyster Veste, de Kombinatie en Aareon. Beide woningcorporaties hebben in 2015 de handen ineen geslagen om via een selectieprocedure, ter vervanging van de Cegeka Dynamics Wonen- en de Centric  Wocas4All-toepassing, te komen tot een keuze voor een nieuw ERP-pakket waarmee ze de gestelde bedrijfsdoelstellingen kunnen realiseren.

Na een zorgvuldig uitgevoerd selectietraject onder bezielende leiding van Irina Kerkhove (coördinator functioneel beheer Seyster Veste) en Jos  Jansen (adviseur ICT de Kombinatie) en professionele begeleiding door HCenH in de persoon van Annelies van den Berg is uiteindelijk de keuze op Aareon gevallen met het pakket Tobias AX. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Naast de implementatie van het ERP-pakket Tobias AX kiezen de corporaties ook voor het Fox Klantportaal, het leveranciersportaal Mareon, het DMS-systeem Archief Compact, Treasury Kasstromen en Vastgoed Activa . Alle oplossingen zullen in de primaire fase geïmplementeerd worden zodat men meteen na de implementatie met een efficiënte en gestandaardiseerde werkwijze aan de slag kan.  

Wij danken Seyster Veste en de Kombinatie hartelijk voor het in Aareon gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een succesvolle partnership voor de komende jaren!

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.