Woningbedrijf Velsen aan de slag met ExSION Reporting AX

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Eind 2013 heeft Woningbedrijf Velsen gekozen om ExSION Reporting AX in te zetten om eenvoudig, snel en uiteraard real time hun informatie uit de AX database van de Dynamics Wonen AX applicatie te kunnen ontsluiten.

Woningbedrijf Velsen is al een aantal jaren klant van HBSoftware. Zij werken met de projectadministratie voor vastgoed en daarbij behorende rapportage oplossing ExSION Reporting NAV (Navision), voor hun nieuwbouw & groot onderhoud projecten. De applicatie heeft een integratie met o.a. Reaforce (Reasult) en met de AX applicatie Dynamics Wonen (Cegeka).

Door nu ook ExSION Reporting AX in te zetten, kunnen zij op een eenduidige manier rapporteren en deze rapporten combineren. Het brede scala in de ExSION Suite kan dus op een uniforme manier de complete informatiebehoefte invullen.

De applicaties van HBSoftware kenmerken zich door de gebruikersvriendelijke werkwijze, de herkenbare processen en vooral grote mogelijkheden op het gebied van inzicht in informatievoorziening met een kostenbesparende karakter.

Wat is ExSION Reporting AX?
ExSION Reporting AX stelt u in staat om eenvoudig en snel uw bedrijfsgegevens uit een Microsoft Dynamics AX database te presenteren in Excel. ExSION AX maakt van Excel een complete rapportage omgeving die de meest uiteenlopende rapportages genereert waardoor het management sneller en beter beslissingen kan nemen.

Voordelen ExSION AX
-Maakt AX databasestructuur inzichtelijk
-Geen “knippen en plakken meer”
-Werkt met de Microsoft Dynamics filtertechniek
-Snelheid van werken en geen discussies of het overzicht klopt
-Maakt gebruik van de rechtenstructuur van Microsoft Dynamics AX
-Uniforme werkwijze
-Ondersteund Microsoft Office 2003 t/m 2013
-Na 1 dag training operationeel

Bron: HBSoftware