Webinar: We love Security

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wist je dat 90% van de ransom-aanvallen begint met een phisingmail? Nee? Ransomware is een groot probleem geworden waardoor zelfs de nationale veiligheid in gevaar kan komen. Daarvoor waarschuwt onder andere de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid. Belangrijke onderdelen van de infrastructuur zouden kunnen uitvallen, als ze door ransomware-aanvallers worden gekraakt. In Nederland is het nog niet voorgekomen, maar er zijn legio voorbeelden van ransomware: Hof van Twente en Universiteit van Maastricht, Mandemakers, VDL, Rode Kruis. En zelfs handelsplatformen voor cryptomunten hebben hiermee te maken. Bovendien klikt nog steeds bijna 30% op een phishingmail.

Wist je dat als je alle omzet van cybercrime optelt, dit gelijk staat aan de zesde wereldeconomie? Zorg dus dat je dit webinar over awareness volgt! Jouw collega's en medewerkers trainen en wapenen tegen dit soort praktijken is extreem belangrijk geworden. Het risico dat je organisatie geraakt wordt, moet verlaagd worden!

Meld je daarom nu aan voor dit praktische en interessante webinar en zie hoe gemakkelijk het is om jouw collega's en medewerkers te trainen, zodat zij een menselijke firewall en dus de laatste verdediging van je organisatie worden.

Klik hier om je in te schrijven

Bron: Claranet, Foto: Claranet