Waardwonen verlengt contract met Aareon met 6 jaar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

In 2014 heeft Stichting Waardwonen besloten om over te stappen van Tobias naar het meer flexibele en gebruiksvriendelijkere Tobias AX. De implementatie van Tobias AX is inmiddels in volle gang met 15 november a.s. als datum voor livegang. De medewerkers van Waardwonen zijn zeer enthousiast over de mogelijkheden van Tobias AX en de manier waarop het project verloopt.

Hoewel Waardwonen nog een lopend contract heeft tot en met 2018, is besloten om dit contract open te breken en nu al te verlengen tot 2022. Nieuws dat Aareon uiteraard veel genoegen doet.

Op 29 juli jl. werd in een zeer goede sfeer de nieuwe overeenkomst getekend door de interim directeur-bestuurder de heer L.G. Urgel van Waardwonen en de heer J.G. Kuiper, algemeen directeur bij Aareon Nederland.

Met Tobias AX zet Waardwonen in op verdere digitalisatie van de dienstverlening en het optimaliseren van de communicatie met klanten en partners. Tijdens de implementatie van Tobias AX wordt namelijk ook de facturenstroom gedigitaliseerd. Daarnaast vinden ook nog implementaties plaatst van Flexiciel (het huurderportaal), mobiele inspectie en - direct na de primaire fase - Mareon: hét portaal om de totale onderhoudsketen te automatiseren en digitaliseren.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.