VVA-Innovatisering: "Laat de toekomst bij je binnen!"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Studentendenktank VVA-innovatisering, met als slogan "laat de toekomst bij je binnen", presenteerde vrijdag 2 december haar eerste case "innovatief presenteren".

Het publiek werd een hippe vertoning voorgeschoteld met en over het initiatief VVA-innovatisering. De presentatie was doorspekt met verrassende animaties en interactieve features. Het optreden werd afgesloten met freeware polls, welke direct resultaten toonden op het scherm. Op de vraag, "met welke tool of tools denken jullie dat hiervoor gebruikt is?", kon maar 15% vermoeden dat dit 'gewoon' in standaard Powerpoint 2016 was gemaakt. Een tool die vele organisaties ook in bezit hebben. We weten alleen niet wat er allemaal meer mee kan. Het publiek vond het erg tof.

De studenten gaan binnenkort aan de slag met een volgende case. Een mogelijkheid in het verschiet is "tools4fools". Een zoektocht door het www om allerlei toepassingen op te snorren welke organisaties kunnen gebruiken om haar werk beter en leuker te doen. Idee is om met een Roadshow de geïnteresseerden te bezoeken en te vertellen over deze tooling en de mogelijke toepassingen!

Nieuwsgierig? De studenten bieden een workshop aan "Innovatief presenteren in Powerpoint". Of wil je meer weten of gebruik maken van de denktank? Reageer gerust op deze blog!

Bron: VVA-informatisering

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van VVA-informatisering in de CorporatieGids 2016 te bekijken