ViaData in samenwerking met Sophos, uw partner in IT beveiliging

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

ViaData kan met trots melden dat zij binnen het Sophos portfolio de status SILVER SOLUTION reseller heeft verkregen. Onlangs werd door Harm van Koppen, Channel Account Executive, van Sophos het bijbehorende certificaat aan ViaData overhandigd.

IT beveiliging
IT beveiligingsproducten zijn de afgelopen jaren steeds complexer geworden, net zoals de netwerken die beveiligd moeten worden. Bij ViaData en Sophos begrijpen wij dat het oplossen van complexiteit niet is dat we méér complexiteit toevoegen. Wij pakken de uitdagingen van IT beveilging aan met openheid, vertrouwen en eenvoud. Eenvoudige beveiliging is betere beveiliging. Zo simpel kan het zijn.

Sophos
Sophos biedt wereldwijd, ruim 30 jaar lang aan meer dan 100.000 bedrijven en dus meer dan 100 miljoen klanten in meer dan 150 landen IT beveiliging aan. Van grote multinationals tot en met de startende ondernemer. Voor iedere organisatie bieden zij zo de bescherming die ondernemers nodig hebben. Nu IT netwerken steeds complexer worden zorgt Sophos dat de beveilging van deze netwerken eenvoudig en betrouwbaar is.
De uitdagingen van IT beveiliging brengen wij onder in EndUser Protection, Server Protection en Network Protection. Van laptops tot virtuele desktops en servers. Van web en email verkeer tot mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

Bron: ViaData

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ViaData in de CorporatieGids 2014 te bekijken.