ViaData HP GOLD Virtualisatie specialist

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

ViaData is er voor 2015 in geslaagd om toe te treden tot het selecte gezelschap van HP GOLD partners op het gebied van VIRTUALISATIE. Deze certificering is het bewijs dat ViaData inmiddels de nodige kennis en ervaring heeft opgedaan op het gebied van virtualisatie projecten. Vanwege onze kennis van datacenter technologie, thin client technologie en HP producten kunnen wij onze klanten van uitgebreide adviezen voorzien om tot een juiste keuze te komen op ict gebied in het algemeen en virtualisatie technologie in het bijzonder.

ViaData biedt haar klanten de juiste kennis en ervaring om virtualisatie projecten van a tot z volledig te verzorgen. Samen met de managed services van ViaData zijn wij instaat een flexibele, duurzame en toekomstbestendige oplossing te creëren. Deze HP Gold certificering wilden wij als ViaData graag verkrijgen omdat dit een waarborg is voor onze klanten dat wij over de juiste kennis en competenties beschikken om klanten van de juiste adviezen en oplossingen te voorzien. Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij voor 2015 voldoen aan de door HP gestelde eisen.

HP GOLD Preferred Partners kunnen zich specialiseren op een bepaald gebied. Partners die Specialist worden, bieden eindklanten een diepgaande expertise in specifieke HP technologieën. Voor elke specialisatie gelden eigen kwalificatiecriteria en voordelen. Omdat specialisaties exclusief voorbehouden zijn aan HP GOLD Preferred Partners, is het verwerven van een Specialisatiestatus één van de methoden om HP GOLD Preferred Partner te worden.

Bron: ViaData

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ViaData in de CorporatieGids 2014 te bekijken.