ViaData heeft VMware primeur in Nederland

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als eerste VMware gecertificeerde automatiseerder in Nederland heeft ViaData Automatisering BV in Heerenveen een project weten binnen te halen waarbij VMware Virtual SAN zal worden ingezet. Deze unieke kans is ons geboden door onze opdrachtgever Friesland Campina.

Waarom is dit uniek?
Dat automatisering een vooruitstrevende bedrijfstak is weet iedereen en zal niemand verbazen, wanneer je als automatiseringsbedrijf als eerste in Nederland een virtuele SAN oplossing mag leveren loop je voorop qua kennis en technologische ontwikkeling. Hier zijn wij natuurlijk trots op. Onze toewijding en kennis van VMware hebben er dan ook voor gezorgd dat deze unieke kans zich heeft voorgedaan.

Wat is VMware VSAN?
VMware VSAN is een zeer eenvoudig maar uiterst hoogwaardige storage oplossing. Met VSAN wordt een geavanceerd niveau bereikt voor virtuele omgevingen die eenvoudig werkt, flexibel en efficiënt is en de total cost of ownership verlaagt.

VMware-Virtual-SAN

Wat doet VMware VSAN
VMware VSAN is het eerste policy-gedreven storage product op de markt dat op eenvoudige wijze storage beschikbaar stelt en beheert. Virtual SAN automatiseert tal van dagelijkse storage taken en sluit naadloos aan op het vSphere platform voor optimaal gebruikersgemak. Door een lagere total cost of ownership die wel kan oplopen tot 50% wordt je in staat gesteld om zeer flexibel en eenvoudig uit te breiden en wordt geen kostbare overcapaciteit gecreëerd.

Bron: ViaData