Vastware – Movin’U “De Onderhoudsspiegel”

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanuit diverse woningcorporaties wordt er gekeken naar de ICT omgeving en is er een beeld voor de toekomst gecreëerd. In deze visies wordt een mogelijke invoering van optimalisatieproces rondom het vastgoedonderhoud opgenomen. Vastware en Movin’U hebben gezamenlijk naar de vraag gekeken en zien mogelijkheden om elkaar hierin te versterken en de corporaties een eerste inzicht te kunnen geven in planning versus realisatie van het onderhoud.

De softwareprogramma’s Vastware en Movin’U gaan samenwerken door het uitwisselen van gegevens tussen beide expertsystemen. Tijdens het werken met Movin’U kunt u de geprognotiseerde meerjaren onderhoudsbudgetten raadplegen op locatie, die met Vastware zijn opgesteld. Omgekeerd wordt relevante informatie uit het werkproces klachten- en mutatieonderhoud vanuit Movin’U in Vastware getoond. Dit ondersteunt Vastware-gebruikers bij het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen.

Vanuit diverse woningcorporaties wordt er gekeken naar de ICT omgeving en is er een beeld voor de toekomst gecreëerd. In deze visies wordt een mogelijke invoering van optimalisatieproces opgenomen. Vastware en Movin’U hebben gezamenlijk naar de vraag gekeken en zien mogelijkheden om elkaar hierin te versterken en de corporaties een eerste inzicht in planning en optimalisatie onderhoud te kunnen geven.

Kom naar onze stands voor een demo. Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: Movin'U, Foto: Movin'U