Vastgoed Service volledig in de Cloud met Axxioma

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een uitvoerig selectietraject heeft Vastgoed Service, het onderhoudsbedrijf van Woonbron en DUWO in Delft, gekozen voor de Cloud-oplossing van Axxioma als nieuw primair systeem. Tot nu toe heeft Vastgoed Service gebruik gemaakt van de ICT infrastructuur en systemen van Woonbron. Vastgoed Service wil toe naar de situatie dat ze haar eigen systemen heeft en beheert in een eigen omgeving. Axxioma vervangt hiermee Pharos en Empire.

Vastgoed Service zal gebruik gaan maken van de modules Onderhoud, KCC, CRM, HRM, Vastgoed, Bouwdelen, (Inkoop)Contracten en de volledige financiële administratie, inclusief de digitale verwerking van de facturen. Voor het geavanceerd plannen wordt Connect-IT van ViaData ingezet. Axxioma en ViaData zijn hiervoor volledig op elkaar afgestemd. Telefonie wordt als dienst uit de Cloud verzorgd door Unexus. Naast de integratie met de telefonie worden ook de (primaire) systemen van Woonbron en DUWO ontsloten en vindt er een koppeling plaats met Iris voor het KCC van Woonbron en het klantportaal van DUWO. Het voorraadbeheer heeft vastgoed Service volledig uitbesteed bij Mastermate. De infrastructuur en de kantoorautomatisering tenslotte zullen volledig in beheer worden ondergebracht bij ViaData. Vastgoed Service gaat dus echt volledig in de Cloud!

Stichting Vastgoed Service
Bijna vijftien jaar geleden is het bedrijf Vastgoed Service (VGS) opgericht door de rechtsvoorgangers van de huidige corporaties DUWO en Woonbron met als doel het onderhoud aan hun gezamenlijk vastgoed in de regio Delft te verzorgen. Inmiddels verleent VGS haar diensten aan ruim 21.000 vhe’s en dat aantal neemt nog steeds toe. Jaarlijks worden er gemiddeld 28000 verzoeken per jaar uitgevoerd. Inmiddels werkt VGS ook voor DUWO in Den Haag. Vastgoed Service fungeert als technische en bouwkundige leverancier/partner voor haar opdrachtgevers met een hoog kwaliteits- en serviceniveau, waarbij bedrijfsmatig, efficiënt en klantgericht werken belangrijke doelstellingen zijn. Zij werkt alleen voor haar eigenaren Woonbron Delft en DUWO Delft en Den Haag. Er wordt niet voor andere partijen gewerkt en er worden dus ook geen commerciële activiteiten uitgevoerd. Vastgoed Service beschouwt DUWO en Woonbron als haar klanten en stemt daar haar dienstverlening op af.

In de afgelopen jaren heeft Vastgoed Service zich gericht op het optimaliseren van de dienstverlening aan haar opdrachtgevers en het optimaliseren van haar interne bedrijfsvoering. De algemene beheerskosten zijn fors verlaagd en de organisatie is zodanig efficiënt ingericht dat met zo min mogelijk mensen zoveel mogelijk werk kan worden verzet.

Bron: Axxioma

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Axxioma in de CorporatieGids 2016 te bekijken.