Vanenburg Eindejaardiner Woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het Vanenburg Bestuurdersoverleg Woningcorporaties heeft tot doel de vernieuwingskracht van woningcorporaties te stimuleren. Het initiatief wil de motor zijn waar vanuit de nieuwe werkelijkheid wordt gewerkt aan verfrissende en kansrijke samenwerkingsmodellen. Het platform waar goede voorbeelden worden gedeeld en koplopers worden gekoppeld aan collega’s. Zodat het wiel niet opnieuw wordt uitgevonden.

Het Vanenburg Eindejaardiner Woningcorporaties
vormt het hoogtepunt van een dynamisch jaar met vol op ruimte voor het ontmoeten van oude bekenden en het leggen van kansrijke verbindingen voor het jaar 2015. Het diner vormt de strategische eindejaartraditie voor bestuurders en directieleden van woningcorporaties, bestuurders, directeuren en topambtenaren bij rijk en lokale overheden, maatschappelijke organisaties (o.a. zorg en onderwijs), beleggers, ontwikkelaars, financiers en kennis- en koepelorganisaties. Hier vindt tevens de uitreiking van de Vanenburg Corporatie Award plaats.

Om kansrijke verander- en samenwerkingsinitiatieven van woningcorporaties dichtbij de huurder in de schijnwerpers te zetten, is de Vanenburg Corporatie Award 2014 geïnitieerd. Een innovatieprijs voor het meest vooruitstrevende initiatief in de kanteling naar de eigentijdse woningcorporatie van de toekomst. Kennis en ervaring delen is een belangrijk aspect van de award. Belangrijk daarnaast is om elkaar (nog beter) te leren kennen en vinden. Om zo versnelling en vernieuwingskracht te brengen in de uitwerking van voor goede en betaalbare huisvesting voor de doelgroep. De winnaar ontvangt een kunstwerk en kan rekenen op bijbehorende publiciteit.

Datum: donderdag 4 december 2014
Locatie: Kasteel De Vanenburg te Putten
Tijden: 16.30 – 21.00 uur

Aanvullende informatie
Een programma, de genomineerden voor de Vanenburg Corporatie Award en de Keynote dinerspreker staan op www.eindejaardinerwoningcorporaties.nl. Aanmelden kan ook via deze link.

Bron: BlomBerg Instituut