Unexus over tijdbesparing en maximale vrijheid in rapporteren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hoeveel uren besteedt u wekelijks aan het genereren van management rapportage? Wilt u net dát eigen specifieke rapport dat afwijkt van de standaard en dus de behoefte om eigen rapportage overzichten samen te stellen? Dan is de UCS Excel Pivot Module iets voor u, want met de module kunt u snel uw eigen Management- en Analyse overzichten genereren.

U bespaart enorm veel tijd, omdat de ruwe data altijd weer gestructureerd in berekenbare tabellen wordt aangeboden over de periode die u wilt analyseren. De standaard meegeleverde draaitabellen en grafieken worden direct geladen en gepresenteerd. Met de draaitabellen kunt eenvoudig allerlei dwarsdoorsneden maken van de gegevens. Hoeveel gesprekken ontvangt u per dag, per week, per maand, per jaar en hoe zijn de aantallen verdeeld over delen van de dag? Met een draaitabel kunt u de gegevens die in een tabel staan analyseren, totaliseren en zo meer inzicht krijgen in de gegevens die in het UCS platform zijn vastgelegd.

De UCS Excel Pivot Module is de tool om uw processen verder te analyseren en optimaliseren. Welke voordelen biedt de UCS Excel Pivot Module

  • Eenvoudig in gebruik
  • Enorme tijdbesparing
  • Rapportage en analyse volgens uw belangrijke criteria
  • Zelf aanmaken van nieuwe draaitabellen en grafieken
  • Onderdeel van het supervisor account

Bron: Unexus

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Unexus in de CorporatieGids 2016 te bekijken.