Uitbreiding Klik voor Wonen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Klik voor Wonen is verder uitgebreid. Vanaf nu worden ook de woningen van AlleeWonen Roosendaal en alle woningen van Stichting WSG via de website van Klik voor Wonen verhuurd.

Integratie woonruimtebemiddelingssysteem en woningzoekendenportaal
Het woningbezit van de toetredende corporaties AlleeWonen Roosendaal en WSG is geïntegreerd binnen het woonruimtebemiddelingssysteem en woningzoekendenportaal van Klik voor Wonen. Zig heeft hiervoor de nodige aanvullingen en wijzigingen in het woonruimtebemiddelingssysteem en de website van Klik voor Wonen doorgevoerd.

“Efficiënter werken en dus kosten besparen”
“Met deze uitbreiding kunnen woningzoekenden met één inschrijving in een heel groot gebied reageren op vrijkomende woningen. Hun zoekgebied wordt daardoor groter, wat de kansen vergroot. Voor de corporaties betekent deze samenwerking efficiënter werken. En dat bespaart natuurlijk kosten.”- aldus Rian Rommens, coördinator van Klik voor Wonen.

Uniek woonruimteverdeelsysteem
Zig Websoftware ontwikkelde in 2010 voor de Bredase corporaties Laurentius, WonenBreburg en AlleeWonen een uniek woonruimteverdeelsysteem. Op één woonruimteverdeelsysteem zijn twee verschillende websites van de corporaties, waarvan één speciaal voor studenten, ontsloten. Sindsdien is het systeem steeds verder uitgebreid met onder andere de woningen van Bernardus Wonen, Brabantse Waard en Woonstichting Etten-Leur. En nu zijn daar dus de woningen van AlleeWonen Roosendaal en WSG aan toegevoegd.

Bron: Zig Websoftware