Tablis Wonen neemt ShareWorX in gebruik

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met een kick-off op 1 juli 2015 startte voor de projectgroep de overgang van eWorX naar ShareWorX bij Tablis Wonen. Dinsdag 19 januari jongstleden is ShareWorX in gebruik genomen en heeft de projectgroep de implementatie binnen de gestelde planning en budget gerealiseerd.

Beter vastleggen van contacten met huurders, vereenvoudigen van zoeken, efficiënter werken en verbeteren van de kwaliteit van informatie op basis van een bewezen fundament waren de doelstellingen voor de projectgroep.

Het zaakgericht werken dat onderdeel is van ShareWorX helpt deze doelstellingen te realiseren en bevordert daarmee de efficiency en een goede ondersteuning van de processen.

Tijdens de implementatie is er naast de proceskant veel aandacht geweest voor de menskant. Zo zijn de schermen specifiek ‘ingericht’ op het gebruik van ShareWorX. De gebruiker maakt hierdoor optimaal gebruik van de functionaliteit van ShareWorX.

Daarnaast zijn de werkprocessen in ShareWorX met de gebruikers goed afgestemd. Het voordeel is dat medewerkers sneller de voor hun werkproces relevante informatie vinden in ShareWorX en het gebruik wordt vereenvoudigd.
Felicitaties voor de projectgroep en de medewerkers van Tablis Wonen zijn dus op zijn plaats met het in gebruik nemen van ShareWorX.

Bron: Square DMS

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Square DMS in de CorporatieGids 2015 te bekijken.