SWZ kiest voor Corporatie Cloud van NCCW

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Woningstichting SWZ gaat haar reparatieverzoekenproces digitaliseren met behulp van de Corporatie Cloud. Met het reparatieverzoekenproces via de Corporatie Cloud krijgt SWZ de tool in handen om alle processtappen in één keer geïntegreerd uit te voeren en te monitoren.

Door het digitaliseren van het reparatieverzoekenproces worden veel zaken automatisch op de achtergrond geregeld en verloopt het proces efficienter. Opvoeren en plannen met een paar klikken, geen losse mailtjes, faxen of gele briefjes meer; het hele proces is traceerbaar in het systeem. Het digitale proces wordt tevens gekoppeld aan de planning (Marlin) en de mobiele devices (Nemo) welke de vaklieden in de wijk gebruiken. 

Corporatie Cloud
Om voor corporaties de klanttevredenheid hoog en uw kosten laag te houden, is procesgestuurd werken een must. Veel van de processen van corporaties lopen door meerdere systemen, afdelingen en organisaties. Om dit te optimaliseren heeft NCCW de Corporatie Cloud geïntroduceerd, een BPM-platform dat uw medewerkers, partners en bestaande applicaties optimaal met elkaar laat samenwerken. Sinds de introductie van de Corporatie Cloud zijn er inmiddels al meer dan zestig corporaties die gebruikmaken van één of meerdere onderdelen van de Corporatie Cloud. 

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2016 te bekijken.