Susan van der Steen nieuwe directeur-bestuurder Woonpartners Midden-Holland

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Namens de raad van commissarissen laten wij graag weten dat Susan van der Steen per 1 september 2024 start als directeur-bestuurder bij Woonpartners Midden-Holland. Susan heeft ruime ervaring opgedaan in de corporatiesector. Zij heeft in de afgelopen jaren in diverse functies gewerkt. De afgelopen tijd als directeur wonen bij woningcorporatie Haag Wonen in Den Haag.

Susan van der Steen:
“Ik zie er erg naar uit om voor Woonpartners Midden – Holland te werken aan zekerheid van goed en fijn wonen voor onze huurders en de vele woningzoekenden. Als sociale volkshuisvester in hart en nieren maak ik mij sterk voor een goed thuis voor bewoners, maar ook voor een fijne werkplek voor mijn collega’s en een goede werkrelatie met alle betrokken samenwerkingspartners, waaronder de verschillende gemeenten waarmee Woonpartners is verbonden. Ik verheug mij op een mooie samenwerking.”

Christine Oude Veldhuis:
“We zijn als raad van commissarissen blij met de komst van Susan. Er is een zorgvuldige selectieprocedure gevolgd, waar de leden van het managementteam, de ondernemingsraad en de huurdersorganisatie HRHM een belangrijke rol in hadden. We hebben er alle vertrouwen in dat Susan, samen met alle medewerkers van Woonpartners Midden-Holland, de opgaven waar we voor staan goed zal oppakken. We wensen haar graag veel succes en we zien uit naar de samenwerking”.

Met de komst van Susan vullen we de functie van directeur-bestuurder weer structureel in bij Woonpartners Midden-Holland. Per 1 september 2024 komt er dan ook een einde aan de opdracht van onze interim-directeur-bestuurder Diederik Hommes.

Bron: Woonpartners Midden-Holland, Foto: Woonpartners Midden-Holland