Stichting Trivire kiest voor Tobias AX

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Trivire uit Dordrecht heeft besloten om haar contract met Aareon te verlengen en in 2017 Tobias AX in gebruik te nemen. Na een intensief traject met presentaties en business cases is Trivire tot deze keuze gekomen. Om de klant optimaal te kunnen (blijven) bedienen, is het belangrijk dat Trivire systemen heeft die de processen zo efficiënt mogelijk ondersteunen. Het huidige systeem voldoet niet meer aan de eisen en wensen van deze tijd. Trivire was op zoek naar een vervangend systeem dat o.a. voorziet in het bieden van digitale dienstverlening richting haar klanten. Het is dan ook een strategische keuze om over te stappen naar de Tobias AX-suite en de reeds aanwezige Trace & Treasury-licenties te verlengen.

Trivire heeft besloten om ook het innovatieve leveranciersportaal Mareon  af te nemen. Zij wordt hiermee in staat gesteld om opdrachten aan leveranciers digitaal te verstrekken en deze te bewaken inclusief digitale afwikkeling van facturatie. 

Daarnaast wordt de onlangs gelanceerde Procuratie-app geïmplementeerd. Met de Procuratie-app kunnen facturen en inkooporders via een zelf te definiëren route worden  goedgekeurd op basis van procuratierechten. De Procuratie-app is een cloud-oplossing. Medewerkers van Trivire kunnen dus overal en altijd gebruikmaken van deze app!

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2016 te bekijken