Stichting Jongeren Huisvesting Twente verlengt contract met Itris

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Stichting Jongeren Huisvesting Twente (SJHT) werkt ook de komende jaren met Itris ViewPoint. De corporatie in Enschede heeft zich de komende 7 jaren wederom verzekert van een goede ondersteuning van haar primaire processen.

SJHT is de laatste decennia uitgegroeid tot een weliswaar kleine, maar professionele organisatie. Onder de bezielende leiding van directeur Ruud Mittendorff zorgt een klein team van specialisten voor een aanbod van goede jongerenhuisvesting in Enschede en Hengelo. En sinds 2007 laten zij zich hierbij ondersteunen door Itris ViewPoint.

Ruud Mittendorff: “Wij zijn tevreden over Itris en over ViewPoint en hebben geen enkele reden om over te stappen naar een ander systeem. Wel zullen we de komende tijd gaan samenwerken met andere instellingen om gezamenlijk één Portal te ontwikkelen en ons aanbod hierop te etaleren. We verlaten om die reden ons “toewijzingsmodel” en gaan het “aanbodmodel” binnen ViewPoint hanteren. Om deze switch goed te laten verlopen maken we gebruik van de expertise van Itris, tenslotte hebben zij dit soort klussen al vaker gedaan”.

Met de ondertekening van deze langjarige overeenkomst spreken zowel SJHT als Itris hun vertrouwen uit om ook de komende jaren te blijven samenwerken.

Over SJHT
SJHT richt zich in Enschede en Hengelo op een specifieke doelgroep: de jongerenhuisvesting. Het gaat om betaalbare en kwalitatief goede huisvesting van één- en twee persoonshuishoudens in de leeftijd van 18 tot 30 jaar met een minimaal inkomen.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2016 te bekijken.