Springleaf Consultancy lanceert RPA Bibliotheek voor woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

RPA en Intelligente Automatiseringsoplossingen zijn niet meer weg te denken uit de corporatiesector. Deze vorm van automatisering ontzorgt veel organisaties en draagt bij aan verbetering van de dienstverlening. Springleaf is specialist in de ontwikkeling en implementatie van deze oplossingen en richt zich daarbij onder meer op woningcorporaties. De consultancy organisatie uit Zwolle stelt nu een groeiende verzameling van RPA processen beschikbaar in de vorm van een RPA Bibliotheek voor de corporatiesector.

 

Verbetering en doorontwikkeling RPA processen 

Springleaf bedient landelijk ruim twintig woningorganisaties, waar meer dan dertig verschillende RPA processen draaien. Deze RPA processen zijn beschikbaar en inzichtelijk in de RPA Bibliotheek. Alle RPA processen draaien live bij de klanten van Springleaf en op een testomgeving, waar voortdurend verbetering en innovatieve doorontwikkeling plaatsvindt.

 

Voordelen RPA Bibliotheek 

“De processen in de RPA Bibliotheek hebben zich in de praktijk al bij onze klanten bewezen. Hierdoor zijn de investeringskosten voor deze RPA processen laag, wat resulteert in een terugverdientijd van 3 tot 12 maanden”, zeggen Albert Pietens (rechts op de foto) en Gerco de Wit (links op de foto) van Springleaf.

 

 

RPA abonnementen

Momenteel biedt Springleaf de RPA processen nog aan in de vorm van een initiële investering, waardoor er eigenaarschap wordt verkregen van het proces. Het ligt in de verwachting dat voor het aankomende voorjaar de meeste RPA processen uit de RPA Bibliotheek ook in abonnementsvorm worden aangeboden. Hierdoor wordt een end-to-end oplossing geboden met maximale uptime van de robots.

 

Online demo 

Voor meer informatie en het actief in werking zien van de robots is een online demo beschikbaar. Meer contact over de RPA Bibliotheek en over de demo kan worden verkregen via de website: https://www.springleaf.nl/rpa-bibliotheek/