SmartR ondersteunt IJsseldal Wonen bij implementatie ERP-systeem

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

IJsseldal Wonen heeft een selectietraject voor een nieuw ERP-systeem doorlopen. Er is gekozen voor ViewPoint van Itris. In de resterende maanden van 2016 wordt, na een grondige voorbereiding, de implementatie vormgegeven. Dit nieuwe ERP-systeem is onderdeel van een totaal programma dat begeleid wordt door SmartR.

SmartR heeft in het implementatietraject verschillende rollen. In de rol van projectleider ondersteunt SmartR de implementatie en heeft de dagelijkse verantwoordelijkheid voor het project. Daarnaast worden de werkgroepen gedurende het gehele traject van inhoudelijk advies en implementatiekracht voorzien. Hierdoor wordt er voortdurend geprikkeld en gewerkt aan het meest optimale resultaat.  SmartR ondersteunt IJsseldal Wonen tenslotte ook bij de testwerkzaamheden. De borging van de kwaliteit in deze fase moet voor een geruisloze live-gang zorgen.

Het vervangen van het primaire systeem is onderdeel van een groter programma. In het programma wordt niet alleen gekeken naar processen en systemen, maar ook naar organisatie, mensen en het dienstverleningsconcept. Inzet van IJsseldal Wonen daarbij is om (nu en in de toekomst) maximaal in staat te zijn haar ambities waar te maken. SmartR begeleidt deze transformatie.

IJsseldal Wonen verhuurt ruim 3000 woningen in de gemeenten Voorst en Lochem.

Bron: SmartR

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van SmartR in de CorporatieGids 2016 te bekijken.