SmartDocuments: "Efficiency vergroten met standaard cloudsoftware voor documentcreatie"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

"Om nu in de toekomst in te spelen op de behoeften van de klanten moeten corporaties de juiste softwareproducten en diensten kiezen die daarbij passen." Dat zegt Paul te Lindert, Commercieel Directeur van SmartDocuments. Het bedrijf ondersteunt corporaties hierbij met haar softwareapplicaties, en wil hier op CorporatiePlein 2016 meer over vertellen.

Paul legt de toekomstvisie van het bedrijf uit: "Wij zien trends als mobiel werken, standaardisering van processen, zaakgericht werken en minder gebruikmaken van maatwerk passen in een strategie om flexibeler en (kosten)efficiënter te worden als organisatie."

Meer efficiency
"Wij ondersteunen deze ontwikkelingen met standaardsoftware voor documentcreatie en klantcommunicatie om efficiënter en klantgerichter te kunnen werken," vertelt de Commercieel Directeur verder. "Door SmartDocuments te gebruiken maakt iedereen met dezelfde informatie en in dezelfde huisstijl documenten. Wij hebben één platform voor klantcommunicatie op basis van sjablonen, die een corporatie zelf kan inrichten zonder programmeerkennis. Naar behoefte kan een corporatie functionaliteit inzetten die nodig is en aansluit bij de werkprocessen in de dagelijkse praktijk voor optimale communicatie."

Uiteindelijk moet dit leiden tot efficiency binnen de organisatie. "Corporaties kunnen met de software sneller documenten maken door het gebruik van informatie uit centrale informatiesystemen waardoor cases sneller worden afgehandeld. Ook worden mobiel- en zaakgericht werken hierdoor gefaciliteerd, en kunnen grote hoeveelheid documenten tegelijkertijd worden verstuurd. Corporaties kunnen daarnaast gepersonaliseerde mailingen in hun eigen huisstijl inrichten, waarbij ook hier voor de inhoud gegevens uit het centrale systeem worden gebruikt."

App voor mobiele apparaten
Tijdens CorporatiePlein wil het bedrijf uit Deventer het graag hebben over haar hoogvolume oplossing en haar app. "Op onze stand laten wij zien hoe corporatiemedewerkers efficiënter kunnen werken met SmartDocuments, bijvoorbeeld door de hoogvolume output voor huurdersbrieven uit SAP of een ander centraal systeem te gebruiken."

Centraal staat ook de app van SmartDocuments. "Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor checklists, controles of het ter plekke ondertekenen van documenten. Zo worden documenten eenvoudig gemaakt, opgeslagen en gedeeld vanaf mobiele apparaten. Bezoekers kunnen op CorporatiePlein niet alleen de app testen, maar ook één jaar lang het gebruik van de app winnen!"

SmartDocuments is op CorporatiePlein te vinden op stands 12.