Sigmax introduceert Sigmax: Connect

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met trots presenteert Sigmax: Connect. De Field Mobility Suite van Sigmax is in een gloednieuw jasje gestoken! Een nieuw jasje en een nieuwe naam! Met Connect introduceert Sigmax een softwarepakket dat perfect aansluit op de behoeften van haar (toekomstige) klanten. Connect is dé softwareoplossing die het totale serviceproces ondersteunt.

Freek van Bokhoven – Business Unit Manager Sigmax Field Mobility: “In 2017 is gestart met de ontwikkeling van Connect. Connect is bedoeld als een servicecockpit waarop de service-en operations manager de performance van de buitendienst kan bijhouden. Te denken valt aan in hoeverre planning afwijkt van realiteit, maar ook de laatst doorgegeven GPS posities van uw toestellen. Daarnaast biedt Connect ook hulp of afstand en op ook op het technisch / beheervlak van de applicatie biedt Connect mogelijkheden”

“Daarnaast heeft Sigmax haar mobiele oplossing vernieuwd en gerestyled en oogt deze fris en overzichtelijker. Men navigeert nu nog makkelijker en sneller door de applicatie heen, waardoor de buitendienstmedewerkers nog beter ondersteunt worden.

Functionaliteiten Connect
Planning en een mobiele oplossing is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Connect planning biedt haar klanten een digitaal planbord, routeoptimalisatie en volledige integratie met Connect. Connect planning is volledig webbased en integreert met vrijwel alle backoffice - / ERP pakketten. 

Met Connect dashboard heeft men altijd inzicht in uitgevoerde taken, status van nog openstaande taken en inzicht in waar de medewerkers zich begeven. Beheer met Connect licenties en gebruikers van Connect. Binnen deze omgeving kunnen gebruikers worden aangemaakt en verwijderd en worden accounts direct gekoppeld. Een overzichtelijk dashboard waarbij men snel toegang krijgt tot de belangrijkste gegevens. 

Connect IoT: met behulp van het Internet of Things (IoT) weet Sigmax oplossingen te realiseren die organisaties onder de streep laten besparen op onderhoud en beheer. De kunst voor innovatief opererende ondernemingen is het precieze moment te kennen waarop machines of apparaten onderhoud vereisen. Sigmax maakt met zijn Connect IoT Solutions de staat van devices inzichtelijk en laat zo eenvoudig onderhoud en beheer van assets voorspellen.

Freek van Bokhoven: “Het team van Sigmax Field Mobility is zeer enthousiast over Connect en we kijken ernaar uit om onze (toekomstige) klanten te ondersteunen bij de implementatie of upgrade naar Connect 4.0. Kortom wij zijn er klaar voor!”

Maak nu kennis met het planbord, vernieuwde mobiele oplossing en dashboard van Connect op www.sigmax.nl/connect

Bron: Sigmax | Foto: Sigmax