Sigmax geeft inspiratiesessies ‘Productiever werken’

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het succes van veel bedrijven wordt bepaald door de mate waarin zij kunnen inspringen op de vraag vanuit de markt. Tal van bedrijven staan voor de uitdaging zich snel aan te passen en de concurrentie een stap voor te blijven. Technologie is een belangrijke driver in deze dynamische wereld, waarin alles snel digitaliseert. Om u te laten ervaren hoe dit in de praktijk kan werken nodigen wij u uit voor een speciale sessie, waar u inzicht krijgt in technologische oplossingen die u verder kunnen helpen.

Tijdens de sessie ervaart u aan de hand van de ICT Specialisten van Sigmax hoe technologie van Microsoft leidt tot betere samenwerking en een verhoogde productiviteit. Met producten als Office 365, SharePoint, Skype for Business, en Power BI worden deze scenario’s tot leven gebracht. Er zijn geen uitgebreide presentaties, maar u zit juist zelf aan de knoppen met deze producten.

Deze inspiratiesessie biedt ruimte aan maximaal 2 personen van uw organisatie. Schrijf u vandaag nog in! Deelname is gratis. (De lunch is vrijblijvend.)

We organiseren in het verloop van 2018 de volgende bijeenkomsten:

  • Woensdag 23 mei: Werken in SharePoint
  • Woensdag 4 juli: Productiever Werken
  • Woensdag 19 september: Slimmer vergaderen met OneNote, Skype for Business en Teams
  • Woensdag 14 november: Productiever werken

Inschrijven voor de inspiratiesessies kan via deze link.

Bron: Sigmax | Foto: Sigmax