SG|facilitor 100% onderdeel van SG

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Sinds juli 2014 is SG|facilitor 100% onderdeel geworden van SG|automatisering. SG|facilitor heeft met Facilitor een complete oplossing voor organisaties om hun ondersteunende processen makkelijker, efficiënter en overzichtelijker te maken.

In eerste instantie gaat het vaak over de meest voor de hand liggende functionaliteiten, het reserveren van ruimtes, het aanmelden van bezoekers, en het bestellen van artikelen. Functionaliteiten die doordat ze via Facilitor ingeregeld kunnen worden een besparing opleveren van tijd en kosten en eigenlijk nog belangrijker: waardoor mensen in de organisatie meer tijd overhouden voor die zaken waar ze echt waarde toevoegen. Hoe meer integratie van data, systemen, leveranciers, en processen er plaatsvindt, hoe groter de voordelen worden, bijvoorbeeld de inkoop van niet handelsgoederen. Facilitor gaat uit van open standaarden, 100% SaaS en webbased. De voordelen van deze principes zijn enorm, je hebt altijd de nieuwste versie, je bent ongemerkt gekoppeld aan andere systemen, je hebt op elk moment, op elke plek, op elk device toegang tot het systeem, er zijn geen grote investeringen nodig.

SG|facilitor heeft klanten in diverse sectoren zoals de overheid, zakelijke dienstverlening, vastgoed, groot- en detailhandel, zorg en welzijn, woningcorporaties en IT-bedrijven, zoals Nyenrode Business Universiteit, Houthoff Buruma, UWV, Wehkamp, Asito, ArboNed, Amsterdam Rai en AkzoNobel.

Er is synergie waar het de kennis en expertise van SG|automatisering en SG|facilitor betreft en dit resulteert momenteel in de ontwikkeling van het nieuwe Leveranciersportaal waarbij de verwerking en (financiële) afhandeling tussen woningbouwcorporaties en aannemers op een efficiënte manier geregeld worden. Organisaties, systemen, processen en informatie worden verbonden. De voordelen voor alle betrokken partijen hiervan zijn onder andere een kostenbesparing door minder handmatig werk, een beter overzicht op lopende en afgeronde opdrachten en een naadloze aansluiting op het financiële systeem van alle partijen.

Bron: SG|automatisering