Seminar Strategische stuurinformatie voor Woningcorporaties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Donderdag 27 maart 2014 organiseren wij een seminar voor woningcoporaties over het belang van strategische stuurinformatie. Ralph van Breda en Gerrolt Ooijman bespreken hoe zij relevante stuurinformatie hebben gerealiseerd, aansluitend bij de strategische doelstellingen van de corporatie en passend bij de informatiebehoefte van alle betrokkenen. Andres Jansen geeft zijn visie op het effectief visualiseren van gegevens.

Wanneer: 27 maart 2014 - 27 maart 2014 13.30 - 16.00
Waar: Evoluon in Eindhoven
Doelgroep: Medewerkers woningcorporaties (vakgebied bedrijfsvoering & ICT)

Sprekers
Ralph van Breda is manager financiën bij Wonen Limburg. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, (laten) uitvoeren en evalueren van het door de Raad van Bestuur vastgesteld (meerjarig) financieel beleid.
Gerrolt Ooijman is manager strategie bij Wonion. In deze functie is hij verantwoordelijk voor beleid, informatisering, kwaliteitszorg, business control en communicatie.
Andres Jansen is management consultant bij Decido. Andres heeft als coach, projectleider, analist en reporting specialist ruim 10 jaar ervaring in het meer effectief bestuurbaar maken van organisaties.

Locatie
Het seminar vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven. De ontvangst is om 13.30 uur en om 16.00 sluiten we de middag af met een hapje en een drankje. U kunt zich op de website van Bizzscore direct voor het seminar inschrijven. Heeft u vragen of wilt u op een andere manier met Bizzscore in contact komen, dan kunt u ons bereiken op het nummer 015 - 284 73 17 of via email m.trarbach@vcd.nl

Contactpersoon: Meta Trarbach

Bron: Bizzscore