SBBS brengt Kantoorautomatisering onder bij NEH Shared Services

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

SBBS (Stichting Bevordering Bejaardenhuisvesting Soest)heeft besloten haar kantoorautomatisering uit te besteden aan NEH Shared Services uit Leusden (hierna NEH). De stichting heeft daartoe een vijfjarig contract getekend. Onder het genot van koffie en gebak werd op 2 april, in een feestelijke stemming, de handtekening gezet onder dit mooie contract.

Waar de huidige kantoorautomatisering van SBBS tot op heden in eigen beheer was, zal de nieuwe Kantoorautomatisering een plaats vinden in de Cloud van NEH. SBBS geeft aan erg uit te kijken naar de ‘live-datum’ welke gepland staat op 17 mei 2014.

Als voordelen van de Kantoorautomatisering in de Cloud benoemd de stichting onder andere “het gemak van overal en altijd kunnen werken en de verminderde kwetsbaarheid als kleine organisatie”. De beveiligde toegankelijkheid vanaf elke wenselijke locatie zal resulteren in een enorme afname van dataverkeer. Ook wordt SBBS ontzorgt op het gebied van back-up, waar deze vanaf 17 mei zal plaatsvinden in het datacenter van NEH. Al met al ervaart de stichting de nieuwe samenwerking met NEH als “een grote stap vooruit”.

Bron: NEH Shared Services