Rondom Wonen kiest voor Itris ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 6 juli jl., heeft Rondom Wonen te Pijnacker een langdurig contract getekend met Itris voor het gebruik van ViewPoint.

Na een zorgvuldig selectietraject en positief referentiebezoek, sloot ViewPoint het beste aan op de wensen, eisen en ambitie van Rondom Wonen. De integraliteit van de oplossing, gebruikersvriendelijke interface en de Best Practice inrichting zijn o.a. de redenen om voor ViewPoint te kiezen.

Rondom Wonen is een maatschappelijk betrokken woningcorporatie met de zorg voor circa 3000 verhuureenheden in de Metropoolregio Rotterdam - Den Haag. Rondom Wonen zorgt voor “gewoon goed wonen” voor mensen in kwetsbare posities en zij met een bescheiden inkomen. Rondom Wonen kende de afgelopen jaren een sterke focus op groei. In de veranderende volkshuisvestelijke omgeving is de focus verlegd van groei naar het managen van prestaties en risico’s en het aanpassen van de organisatie aan de nieuwe werkelijkheid. De bedrijfscultuur laat zich het beste omschrijven als open en ambitieus. Alle medewerkers zijn loyaal aan Rondom Wonen en betrokken bij wat er speelt in de samenleving.

Met ViewPoint ondersteunen wij Rondom Wonen optimaal in de bedrijfsvoering, zodat Rondom Wonen haar voornemens uit het Ondernemingsplan 2016-2020 kan realiseren. Rondom Wonen en Itris kijken uit naar een jarenlange plezierige en succesvolle samenwerking.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2016 te bekijken.