Rochdale kiest voor ViaData voor geautomatiseerd plannen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Rochdale kiest voor geautomatiseerd plannen in combinatie met de mobiele werkbon oplossing van ViaData voor haar onderhoudsdienst. Na de keuze voor het ERP-systeem Tobias AX van Aareon was er bij de corporatie behoefte aan een werkbon oplossing in combinatie met planning die geïntegreerd kan worden met het klantenportaal, het KCC en de eigen mogelijkheden binnen Tobias AX. Op deze manier is de klant 24/7 in staat een afspraak in te plannen voor een reparatieverzoek.

Uit de selectie kwam ViaData met de branchesoftware Connect-It naar voren als meest passend met corporatiegerichte functionaliteit. Met de automatische planvoorstellen en planningsoptimalisatie biedt Rochdale meer servicegemak en betere dienstverlening aan de huurders én extra capaciteit in het afhandelen van reparatieverzoeken.

ViaData Mobile Solutions levert met twaalf jaar ervaring aan 25 corporaties een fieldserviceoplossing specifiek gericht op de branche. Inmiddels worden de reparatieverzoeken van meer dan 500.000 VHE’s met Connect-It afgehandeld.

Bron: ViaData

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ViaData in de CorporatieGids 2016 te bekijken.