Rijnhart Wonen kiest voor de Cloud oplossing van NEH Shared Services

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Jan de Vries, directeur-bestuurder van Rijnhart Wonen, geeft aan heel tevreden te zijn met de keuze voor NEH. “Wat mij vanuit continuïteitsoogpunt aanspreekt is dat de vijf oprichters na 17 jaar nog allen actief zijn binnen NEH en dat de klanten van NEH haar dienstverlening met een 8 beoordelen”.

Met de keuze voor Kantoorautomatisering in de Cloud van NEH wordt Rijnhart Wonen ontzorgd in het technische beheer van de centrale omgeving en koppelingen. Daarnaast worden de gebruikers van Rijnhart Wonen, met inhoudelijke kennis en een grote dosis persoonlijke aandacht, optimaal ontzorgd door de Skilled ServiceDesk van NEH.

“De keuze voor NEH is heel simpel te vatten in één woord: ontzorgen”, aldus Stefan van der Veer, Manager Financiën van Rijnhart Wonen. “De kantoorautomatisering is niet iets simpels, maar we willen dat wel simpel krijgen door ontzorgd te worden. Hiervoor waren we op zoek naar een expert op het gebied van Kantoorautomatisering in de Cloud en die hebben we gevonden. Dudok Wonen uit Hilversum was daarbij voor ons een uitstekende referentie.”

Bron: NEH Shared Services

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NEH Shared Services in de CorporatieGids 2015 te bekijken.