Rhenense Woningstichting versterkt sturingsinformatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Informatiemanagement is een van de belangrijkste punten op de agenda van de directie van De Rhenense Woningstichting. De Rhenense Woningstichting ontsluit daartoe samen met Techxx haar sturingsinformatie via de KlantVenster Informatiebroker. Om grip te krijgen op sturingsinformatie en de bedrijfsvoering zijn de vijf belangrijkste sturingsindicatoren benoemd.

Binnen twee weken heeft Techxx de managementinformatie in een Proof of Concept van KlantVenster Informatiebroker opgeleverd. KlantVenster Informatiebroker gaat De Rhenense Woningstichting rapporteren en helpen sturen op de volgende KPI’s:

1. Huurachterstand
2. Begroting vs realisatie per soort onderhoud
3. Begroting versus realisatie bedrijfskosten
4. Leegstand
5. Mutaties

In nauwe samenwerking met NCCW is de ontsluiting van de managementinformatie uit het primaire systeem gerealiseerd. De vijf indicatoren worden via het dashboard ontsloten en overzichtelijk gepresenteerd. KlantVenster Informatiebroker maakt de managementinformatie tot op detailniveau inzichtelijk en het wordt voor de corporatie mogelijk de indicatoren op allerlei manieren te analyseren.

De Rhenense Woningstichting maakt met de Proof of Concept gebruik van het aanbod van Techxx om zonder investering vooraf kennis te maken met de kracht van de KlantVenster Informatiebroker en te kunnen sturen op basis van eigen data uit meerdere informatiesystemen.

Wilt u ook gebruik maken van deze mogelijkheid om zonder investering vooraf kennis te maken met de kracht van de KlantVenster Informatiebroker? Vraag hier uw Proof of Concept aan.

Bron: Techxx