Restyle voor Viveste, verfrissend en gebruiksvriendelijk

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Nóg gebruiksvriendelijker, krachtiger en een groter bereik onder mobiele devices. Dat waren de wensen van Viveste voor de website. Zig realiseerde een (responsive) restyle en voerde gelijk een upgrade naar de nieuwste versie van het contentmanagementsysteem TYPO3 voor de woningcorporatie uit.

"Verfrissend en gebruiksvriendelijk"
“Met de vernieuwing van onze website rekenen we erop dat we meer klantcontacten online kunnen afhandelen. We zien het als een tussenstap op weg naar een klantportaal. Onze website is nu verfrissend en gebruiksvriendelijk. Op de nieuwe vormgeving hebben we veel positieve reacties gekregen."– aldus Rob Kuiters, beleidsadviseur bij Viveste.

Efficiencyslag
Een groot gedeelte van websitebezoekers komt voor een klein gedeelte van alle aangeboden informatie op de website. In de restyle komen deze activiteiten en taken duidelijker naar voren in een overzichtelijk ingedeelde websitestructuur. De website is hierdoor een stuk toegankelijker geworden en de kans is kleiner dat websitebezoekers bijvoorbeeld via een ander kanaal contact met Viveste zoeken.

Benieuwd?
Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van Viveste!

Bron: Zig Websoftware

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Zig Websoftware in de CorporatieGids 2015 te bekijken.